Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης, στο φιλικό «clasico» που διεξήχθη  στο Μαϊάμι τα ξημερωματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας), παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, δημιουργεί ήδη το «στίγμα» του στους Καταλανούς, που κατέκτησαν αήττητοι τον άτυπο τίτλο του International Champions Cup, διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα» στο 7’. Στο 14’ ο Κόβατσιτς μείωσε για τους Μαδριλένους, που έφτασαν στην ισοφάριση στο 36ο λεπτό με τον Ασένσιο. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 2-2 στ’αποδυτήρια, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 50ο λεπτό ο Πικέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίσθηκε, καθώς έχει άδεια από τον Ζινεντίν Ζιντάν και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας στις 5 Αυγούστου, αντίθετα με τον Νεϊμάρ που βρέθηκε στην αρχική 11αδα των Καταλανών, παρά το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση αυξάνεται η φημολογία που τον θέλει να παίρνει μεταγραφή-ρεκόρ για την Παρί Σεν Ζερμέν.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Σίλεσεν, Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκετς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπέιλ, Ασένσιο, Μπενζεμά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης