Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, ανακοινώνεται επισήμως η υπογραφή «ισόβιου συμβολαίου». Ανάμεσα στους λίγους ποδοσφαιριστές που αξίζουν τέτοιας προνομιακής μεταχείρισης, είναι σίγουρα ο Αντρές Ινιέστα ο οποίος σήμερα δεσμεύτηκε με τη Μπαρτσελόνα για το υπόλοιπο -όχι της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά- της ζωής του!

«Η Μπαρτσελόνα και ο Αντρές Ινιέστα έφτασαν σε συμφωνία για διά βίου επέκταση του συμβολαίου που συνδέει τις δύο πλευρές. Η υπογραφή έπεσε σήμερα (6/10) στις 12:30 (ώρα Ισπανίας)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτήν την ανακοίνωση κλείνει η εκκρεμότητα που υπήρχε εδώ και αρκετές εβδομάδες και αφορούσε το μέλλον του 33χρονου Ινιέστα, καθώς η προηγούμενη συμφωνία έληγε το καλοκαίρι του 2018. Σε αντίθεση με τον Τσάβι, η «Μπάρτσα» αποφάσισε να κρατήσει για πάντα στις τάξεις της τον διεθνή Ισπανό, με σαφή πρόθεση να ακολουθήσει κι αυτός τα βήματα του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Λουίς Ενρίκε. Άλλωστε ο Ινιέστα ανήκει σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μοιάζει προδιαγεγραμμένη η μοίρα τους στους πάγκους.

Στα 33 του χρόνια πλέον (ημερ. γεν. 11 Μαΐου 1984), ο Αντρές Ινιέστα υπήρξε μέλος της χρυσής φουρνιάς της «Μασία» από τα 12. Έζησε όλες τις χρυσές στιγμές της «Μπάρτσα» με αποκορύφωμα το ρεκόρ των έξι τίτλων μέσα σε έναν χρόνο (Champions League, νταμπλ στην Ισπανία, Παγκόσμιο Συλλόγων, Ευρωπαϊκό και Ισπανικό Σούπερ Καπ) το 2009, ενώ υπήρξε εξέχων στέλεχος της εθνικής Ισπανίας την εποχή της παντοκρατορίας της με δύο διαδοχικά Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματα (EURO 2008, EURO 2012) και ενδιάμεσα ένα Παγκόσμιο (Μουντιάλ 2010).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης