Η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Μπαρτσελόνα στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα είναι γεγονός, καθώς την Κυριακή η πρωταθλήτρια Ισπανίας παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) στην Τζιρόνα.

Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το γρήγορο γκολ του Μέσι θεωρητικά δεν άφηναν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, ωστόσο η αποβολή του Λενγκλέ στο 35ο λεπτό, για χτύπημα στον Πονς, άλλαξε τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αποβολή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, τονίζοντας: «Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και η κόκκινη κάρτα μάς επηρέασε. Η ομάδα αντέδρασε και επέστρεψε από μια δεινή θέση. Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν καταφέραμε να αποτυπώσουμε την κυριαρχία μας στον πίνακα του σκορ».

«Δεν είδα τη φάση με τον Λενγκλέ στην τηλεόραση. Μου την έδειξαν σε φωτογραφία. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιου είδους σύγκρουση, αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ο αντίπαλος ζητεί νσυγγνώμη από τον παίκτη που αποβλήθηκε. Δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν είδα τίποτα το αντιαθλητικό από μακριά. Νόμιζα ότι η χρήση του VAR έγινε για τον παίκτη της Χιρόνα, αλλά ο διαιτητής έκανε λάθος» πρόσθεσε ο Βάσκος κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης