«Διαβολικά…καλή» θέλει να δει τη Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, στον αυριανό μεγάλο τελικό του Κάρντιφ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας», που θα διεκδικήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια (το 2016 ηττήθηκε 1-3 από τη Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο), τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη. «Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την χρονιά και οι νίκες που κάναμε στη διάρκεια της περιόδου είχαν ένα στόχο: να φτάσουμε στον τελικό. Το Σάββατο πρέπει να κερδίσουμε και θα πρέπει να καταλάβουμε ανάλογα με την εξέλιξη του ματς πότε θα πρέπει να επιτεθούμε και πότε θα αμυνθούμε σωστά», επισήμανε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οφείλουμε να έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με το κύπελλο στο Τορίνο και πρέπει να είμαστε “διαβολικοί” στο πως θα επιτεθούμε όταν η Ρεάλ μας δώσει ανοιχτό γήπεδο», παραδέχθηκε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Δύο τελικοί σε τρία χρόνια είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να νικήσουμε, πρέπει να είμαστε σκληροί, τεχνικά και τακτικά. Δε βρισκόμαστε στο Κάρντιφ για τουρισμό, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και να φέρουμε το τρόπαιο στην πατρίδα».

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ιταλίας κατέληξε: «Το 2015 φτάσαμε στον τελικό και το αξίζαμε, αλλά ίσως να μην είχαμε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση διότι προερχόμαστε από μακρά αποχή στο να φτάσουμε κοντά στην κατάκτηση του Chamrions League. Δεν περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε, αλλά τώρα είναι διαφορετικά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης