Απόλυτα ικανοποιημένος, όπως είχε κάθε λόγο να είναι για την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης στο Τορίνο με τη Μονακό (2-1).

«Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά που έφτασαν στον τελικό, αλλά από αύριο (σ.σ: σήμερα) θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο ιταλικό πρωτάθλημα», είπε ο Ιταλός προπονητής, που αρνήθηκε να πιστωθεί το έργο της πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν χρειάζεται ούτε θέλω να πιστωθώ τίποτα. Αυτή είναι η δουλειά μου και περισσότερο, μου αρέσει να προπονώ. Είναι μία δουλειά που κάνω με ενθουσιασμό και ηρεμία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα αποτελέσματα και η ποιότητα των παικτών μου», πρόσθεσε. «Είμαστε στον τελικό και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η χρονιά μας. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το Champions League. Όμως πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλα τα μέτωπα: Serie A, Champions League και Coppa Italia», συμπλήρωσε. «Είμαι ευτυχής, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είναι καλύτερα να παίξουμε με την Ρεάλ σε ένα αγώνα. Στους δύο είναι πάντα πιο δύσκολο. Στον ένα, πρέπει να είσαι καλύτερος στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στο ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης