Τα πάντα για τη νίκη θα δώσει η Γιουβέντους απέναντι στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντρέα Μπαρτζάλι, στη συνέντευξη Τύπου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O 36χρονος αμυντικός παραδέχτηκε ότι η «μεγάλη κυρία» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τόνισε ότι δεν θα την επηρεάσουν οι απουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κλίμα μετά τη νίκη επί της Νάπολι: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Μας έκανε καλό σε όλους η νίκη με Νάπολι. Πιστεύω ότι είναι καλό το κλίμα. Είμαστε ήρεμοι και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Όσα λέγονται δεν είναι αλήθεια. Θα δώσουμε τα πάντα για το αποτέλεσμα».

Για το εάν η νίκη στο κόντρα Ολυμπιακό είναι επιτακτική: «Εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε στους κινδύνους. Είναι βασικό και σημαντικό το ματς. Είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο. Παίζουν στο γήπεδό τους. Να αμυνθούμε καλά και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τον Μπενάτια και τον Ντάγκλας Κόστα: «Ο Μπενάτια είναι πολύ καλός και μεγάλος αμυντικός. Πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του γιατί είναι ένας διεθνής αμυντικός. Έχει μεγάλη δύναμη και ποιότητα και μπορεί ακόμα πιο καλά. Είναι από τους πιο καλούς αμυντικούς στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόστα κάνει την διαφορά και ειδικά στον ένας με έναν. Κρατάει περισσότερους παίκτες πάνω του. Πολύ καλός και έχει βασικά χαρακτηριστικά. Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής. Δείχνει τώρα το πόσο έχει βελτιωθεί και μας βοηθάει πολύ».

Για την απουσία του Κιελίνι: «Ασφαλώς είμαι έτοιμος. Δεν είχαμε παίξει τόσο μαζί. Η δύναμη μας είναι το ροτέισον. Και οι 25 είναι ισάξιοι και σημαντικοί. Όποιος και να παίζει το αξίζει. Όποιος παίξει αύριο θα τα δώσει όλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης