Στην ανωτερότητα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League υποκλίθηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, τονίζοντας ότι δίκαια η ομάδα της Μαδρίτης σήκωσε και φέτος το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί νομίζαμε ότι είχαμε κάνει ό,τι χρειαζόταν για να παίξουμε σε αυτόν τον τελικό και να νικήσουμε επιτέλους. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε τεράστια προβλήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε μένουμε εν τέλει με ανοιχτό το στόμα αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι απογοητευτικό. Είχαμε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τρέξαμε πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως τρέξαμε υπερβολικά πολύ και δεν καταφέραμε τελικά να το μετουσιώσουμε ως πλεονέκτημα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα, η δύναμη και το πως γνωρίζουν να νικούν σε τέτοια παιχνίδια επέτρεψαν στην Ρεάλ να επικρατήσει. Νίκησαν δίκαια. Φυσικά, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε, καθώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε τελικά θετικό για την ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός γκολκίπερ, μετά τη βαριά ήττα της Γιουβεντους με 4-1 σκορ στο Κάρντιφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης