Ο Τζίτζι Μπουφόν κρατά στα… γάντια του το κλειδί του τελικού του Champions League. Αυτό υποστήριξε ο παλιός συμπαίκτης του και θρύλος της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, εν όψει του αγώνα της χρονιάς το Σάββατο στο Κάρντιφ.

«Οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τέτοιους αγώνες. Σίγουρα όλα τα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο. Όμως, εγώ θα ξεχωρίσω τον Μπουφόν, ο οποίος θέλει σαν τρελός να πάρει το κύπελλο που του λείπει» είπε ο Ντελ Πιέρο, ο οποίος πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του στη Γιουβέντους, από το 1993 όταν αποκτήθηκε από την Πάντοβα έως το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ζιντάν, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης για πέντε χρόνια, σημείωσε: «Όταν τον έβλεπα στα αποδυτήρια, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Όταν, όμως, τον είδα στον πάγκο της Ρεάλ, πραγματικά συνειδητοποίησα ότι έκανε το σωστό. Είναι ευφυής, φιλόδοξος και αντιμετωπίζει με διαύγεια το ποδόσφαιρο. Κι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να παίρνει σωστές αποφάσεις μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, αφού μέχρι τώρα έχει κατακτήσει τα πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης