Κουράστηκε να περιμένει την Τσέλσι ο Ντομινίκ Σολάνκε και αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

Ο 19χρονος επιθετικός που βρίσκεται στη Νότια Κορέα με την εθνική Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους καθώς ήταν δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν πήρε ευκαιρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι είπε «αντίο» στην ομάδα στην οποία βρισκόταν από τα 7 χρόνια του! Η Τσέλσι δικαιούται τροφεία για τον παίκτη και οι αρμόδιες αρχές στις οποίες προσέφυγε, προσδιόρισαν το ποσό αυτό στα 3.000.000 λίρες.

Ο Σολάνκε απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στο διάστημα δανεισμού του στην Φίτεσε τη σεζόν 2015-16, όταν είχε 25 συμμετοχές και 7 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Στη φετινή περίοδο ήλπιζε ότι ο Αντόνιο Κόντε θα τον αξιοποιούσε, όμως έπαιξε μόνο μία φορά ως αλλαγή στο 6-0 επί της Μάριμπορ για το Champions League. Από την άλλη πλευρά στη Λίβερπουλ θα συναντήσει έναν προπονητή (Γιούργκεν Κλοπ) ο οποίος έχει παράδοση στην αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις 20.000 λίρες την εβδομάδα που προβλέπει το συμβόλαιό του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης