Τον τερματοφύλακα της ομάδας του φρόντισε να καλύψει ο Γιούργκεν Κλοπ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Ο προπονητής του Λίβερπουλ τόνισε για τα λάθη του Κάριους:
«Μίλησα για λίγο μαζί του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Πραγματικά τον νιώθω. Κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην δική του θέση. Τα λάθη που έκανε ήταν ξεκάθαρα, αλλά δεν έχουμε να πούμε κάτι γι’ αυτό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα το κάνουμε όλοι μαζί. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε μαζί του».
Ρωτήθηκε για το αν τα 110 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Ρεάλ για τον Μπέιλ έκαναν τη διαφορά στον τελικό. Και απάντησε: «Θα ήθελα να απαντήσω αρνητικά, αλλά μάλλον δεν θα ήταν αυτή η αλήθεια. Το ψαλιδάκι ήταν ένα απίστευτο γκολ. Χρειάζεσαι και τύχη σε έναν τελικό. Εμείς όχι μόνο δεν είχαμε τύχη, αλλά είχαμε και ατυχία. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσουμε»
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν η ομάδα που όλοι περίμεναν. Τώρα όμως έχουμε χάσει 3-1 και δεν πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια από τώρα θα θυμάται κάποιος το πώς χάσαμε. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Για την ακρίβεια χάσαμε και κάτι, τον Σαλάχ. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και δεν ήταν αρκετό. Ζητάω συγνώμη».

Τέλος, για τραυματισμό του Σαλάχ είπε: «Ο Μο πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Είναι είτε η κλείδα είτε ο ώμος του. Τα πράγματα είναι άσχημα για τον Μο, για εμάς, για την Εθνική Αιγύπτου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης