Ικανοποιημένος για την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «32» του Europa League, μετά τη νίκη της 2-0 στην Ουκρανία επί της Ζορία, δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο έπειτα από το ματς στην Ουκρανία.

«Παίξαμε καλά. Όταν παίζεις άσχημα και φέρνεις άσχημα αποτελέσματα, αυτό ”σκοτώνει” την αυτοπεποίθηση και είναι πολύ πιο δύσκολο να το διαχειριστείς. Όταν παίζεις καλά, αλλά δεν κερδίζεις τα ματς, έχεις πάντοτε την ελπίδα ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν και η πραγματικότητα ήταν ότι κανείς δεν ήταν καλύτερος από μας» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε πολλά απογοητευτικά αποτελέσματα, αλλά κανείς δεν ήταν καλύτερος από μας. Εμείς ήμασταν πάντοτε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν καλοί αμυντικά, είχαν δύο ευκαιρίες στην αντεπίθεση και απείλησαν και από μία στημένη φάση, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε και αν δει κανείς τους αριθμούς, δηλαδή το ποσοστό κατοχής, τον έλεγχο του αγώνα και το ότι κάναμε παιχνίδι στο μισό του αντιπάλου, τότε μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης