Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι και τυπικά προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το έγκυρο «Sky Sports».

Έπειτα από διήμερες αδιάκοπες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές βρήκαν λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των χορηγών και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής θα εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα δίνει και όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία αυτοκινήτων Jaguar ήταν αυτή που προέβαλε τις μεγαλύτερες αντιστάσεις, αφού είχε προσωπικό συμβόλαιο με τον Πορτογάλο, ενώ η Γιουνάιτεντ είχε βασικό χορηγό τη Chevrolet.

Τελικά, οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρήκαν τη λύση, με την Jaguar να τουιτάρει ένα καυστικό σχόλιο, λίγο πριν ο Μουρίνιο εμφανιστεί με το καινούργιο του Hugo Boss κοστούμι, κρατώντας ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 53χρονος Πορτογάλος συναντήθηκε με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο των «κόκκινων διαβόλων» Εντ Γούντγουορντ σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο «special one» θα εισπράξει 13.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν, ενώ προβλέπεται μπόνους 6.500.000 ευρώ για κατάκτηση του Champions League και 3.250.000 ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Ο Μουρίνιο θα κάνει… ντεμπούτο στον πάγκο του «Ολντ Τράφορντ» στις 5 Ιουνίου, όταν θα προπονήσει τη μικτή Αγγλίας σε φιλανθρωπικό αγώνα (10th Soccer Aid) κόντρα στη μικτή κόσμου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης