Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά την συμφωνία των «κόκκινων διαβόλων» με την Εβερτον να τον εντάξει στο δυναμικό τους.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανεβάζουν το κόστος μεταγραφής του στα 85 εκατ. ευρώ, που είναι και η 2η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μετά αυτή της περασμένης σεζόν, του Γάλλου Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποιος μπορεί να πει όχι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου;», είπε ο Λουκάκου στο ESPN και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά ευτυχής και ελπίζω να γίνω μέρος της ιστορίας της. Έχουν το καλύτερο γήπεδο και τους καλύτερους οπαδούς. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω για μια ομάδα που έχει στόχο κάθε τρόπαιο που υπάρχει».

Ο 24χρονος Βέλγος επιθετικός, σημείωσε 25 τέρματα σε αγώνες της Premier League την προηγούμενη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης