Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η χθεσινή ήττα (2-0) από την Άρσεναλ σημαίνει ότι είναι πλέον «αδύνατο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την τέταρτη θέση και τη Μάντσεστερ Σίτι με τρία ματς να απομένουν, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, για να αντιμετωπίσει τη δεύτερη Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μουρίνιο δήλωσε ότι ο περιορισμένος χρόνος που απομένει, που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη δύο παιχνίδια στο Europa League, σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο για να προκριθεί για το Champions League της επόμενης σεζόν.

«Είναι αδύνατο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, πρέπει να παίξουμε την Πέμπτη (εναντίον της Θέλτα) και μετά εναντίον της Τότεναμ, αλλά δεν μπορούμε να πάμε πλήρεις και ξεκούραστοι σε εκείνο το παιχνίδι» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ. «Τρεις μέρες αργότερα έχουμε τη Σαουθάμπντον και στη συνέχεια την Κρίσταλ Πάλας, ενώ άλλοι θα παίζουν μία φορά αυτήν την εβδομάδα» πρόσθεσε.

Ο Μουρίνιο δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την απόδοση των παικτών του και πως με τόσους τραυματισμούς και τόσους αγώνες είναι έκπληκτος που κατάφεραν να μείνουν αήττητοι 25 ματς στην Premier League. Είπε ότι το καθήκον του τώρα είναι να κάνει ό,τι πρέπει, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να κερδίσει το Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης