Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι υπάρχει φόβος και κίνδυνος οι ποδοσφαιριστές να υποστούν τραυματισμούς στον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη και αμφισβήτησε την προθυμία της UEFA να αποδεχθεί τέτοιες επιφάνειες αγωνιστικών χώρων.

«Τώρα μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατό να παίζεις στην καλύτερη διοργάνωση σε τεχνητό χλοοτάπητα» δήλωσε ο Μουρίνιο, μετά τη νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παραμονή του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής είχε αρνηθεί να σχολιάσει σχετικά.

«Ξέρετε, πιθανώς υπάρχει φόβος κάποιου τραυματισμού, είχα κάποιους παίκτες μετά την προπόνηση που ένιωθαν περίεργα στους αστραγάλους, ενώ είχαν πόνους στην πλάτη. Δεν είναι εύκολο, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό. Επίσης, υπάρχει φόβος στις μονομαχίες. Οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες επιφάνειες στην Αγγλία, πάντα βρεγμένες, ακόμα κι όταν δεν βρέχει. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο όμορφο με αυτόν τον τρόπο» τόνισε ο Μουρίνιο.

Πριν από το παιχνίδι, ο Μουρίνιο είχε καλέσει την ομάδα του να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ελβετού τενίστα Ρότζερ Φέντερερ και να δείξει ότι ήταν σε θέση να κερδίσει σε διαφορετικές επιφάνειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης