Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… χρειάστηκε απέναντι στη μαχητική Θέλτα, ωστόσο, αν και έπαιξε με τη φωτιά, δεν «κάηκε», παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά τον ισόπαλο (1-1) επαναληπτικό στο «Ολντ Τράφορντ» έβγαλε το… καπέλο στην ομάδα του Βίγκο, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά της στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υποφέραμε επειδή αφήσαμε ανοικτό το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, όταν έπρεπε να έχουμε κερδίσει με 2-0 ή 3-0. Η Θέλτα σήμερα (σ.σ.: χθες) ήταν καλύτερη από εμάς. Όταν είδε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει, βρήκε πολύ ψυχική και σωματική δύναμη» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ήταν φανταστικοί. Είμαι ευχαριστημένος, εάν ήμουνα παίκτης ή προπονητής της Θέλτα θα είχα στενοχωρηθεί, θα είχα μεγάλο πόνο στο στήθος, αλλά το κεφάλι ψηλά. Έχουν κάνει μία φανταστική παρουσία. Λυπάμαι πολύ για τη Θέλτα, γιατί ξέρω πώς είναι να χάνεις στα ημιτελικά. Εμείς δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε σίγουρα υπερήφανοι. Συγχαρητήρια σε αυτούς» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό με τον Άγιαξ:

«Κάθε τελικός είναι μία ιστορία διαφορετική. Είμαστε κουρασμένοι, με προβλήματα. Ο Άγιαξ τελειώνει την Κυριακή, εμείς έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια. Είναι μια χώρα με πάθος για το ποδόσφαιρο, αλλά μια χώρα με τρελούς που ζητούν πράγματα για τους επαγγελματίες που είναι πάρα πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης