Αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός που υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ντέρμπι στα πέναλτι, στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε με ψυχραιμία το συγκεκριμένο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει από το ημίχρονο το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου ό,τι και στον προηγούμενο αγώνα, πως πρέπει να πάμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έγινε» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε:

«Μετά την κόκκινη κάρτα τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στα πέναλτι κάποιος πρέπει να χάσει. Ήταν μια δύσκολη βραδιά. Μετά από το έκτο και το έβδομο πέναλτι γνώριζα ότι θα είχαμε πρόβλημα με τον Τζόουνς και τον Μπεγί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την υπόθεση Πογκμπά, ο «Special One» επεσήμανε: «Το μόνο που ισχύει είναι ότι πήρα την απόφαση ο Πογκμπά να μην είναι δεύτερος αρχηγός. Είμαι ο προπονητής και είναι μία απόφαση που μπορώ να πάρω χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης