Την παραμονή του στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο εκπρόσωπος του Άγγλου διεθνούς στράικερ βρέθηκε στην Κίνα προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του 31χρονου άσου, ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (28/02) δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση μίας τέτοιας κίνησης στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο σύλλογος διανύει μία εξαιρετική περίοδο και θέλω να παραμείνω μέλος του» τόνισε ο Ρούνι, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί στο περιεχόμενο των συζητήσεων που είχε ο ατζέντης του με τις ομάδες της Κίνας που διαπραγματεύτηκε.

Αναλυτικά η δήλωση του στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλες ομάδες, για το οποίο είμαι ευγνώμων, θα ήθελα να δώσω ένα τέλος στην φημολογία και να πω ότι παραμένω στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ. Ελπίζω να παίξω σημαντικό ρόλο και να βοηθήσω την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίοδο για το σύλλογο και θέλω να παραμείνω μέλος του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης