Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε τα σχέδια του και τόνισε πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο για δύο-τρία ακόμη χρόνια.

Μάλιστα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε πως όταν αποχωρήσει από τα γήπεδα και ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του ως ποδοσφαιριστής θέλει σνα κάνει μια νέα καριέρα, ως προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής άσος φέτος έχει 31 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή, και μιλώντας στο «SkySports» για το μέλλον του, τόνισε: «Πιστεύω πως μπορώ να παίξω για δύο ή τρία ακόμη χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Είμαι 31 ετών και όλοι μιλούν για την ηλικία μου, αλλά δεν είμαι και γέρος! Φυσικά έχω παίξει πολλά χρόνια, αλλά θέλω να παίξω αρκετά ακόμη», τόνισε ο Αγγλος σταρ και συμπλήρωσε:

«Μπορώ να βοηθήσω φέτος τη Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Europa League και τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι θα δούμε για το μέλλον μου στη Μάντσεστερ. Ολη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο και τη στιγμή που θα σταματήσω να αγωνίζομαι, θα ήθελα να προσπαθήσω να παραμείνω κοντά στο άθλημα. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να προπονήσω κάποια ομάδα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης