Ο Αλέξις Σάντσες παραδέχθηκε ότι περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του από τότε που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, τον Ιανουάριο. Ο διεθνής Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος σκόραρε μόλις ένα γκολ σε 10 εμφανίσεις για τη Γιουνάιτεντ, δήλωσε ότι έχει υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του και πως προσπαθεί να προσαρμοστεί μετά την ξαφνική μετακόμισή του τον Ιανουάριο.

«Επειδή ξέρω τον εαυτό μου, ήλπιζα για κάτι καλύτερο» τόνισε ο Σάντσες στους δημοσιογράφους πριν από τον φιλικό αγώνα με τη Σουηδία. «Μετά την άφιξή μου στη Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα. Η αλλαγή συλλόγου ήταν κάτι που έγινε πολύ απότομα. Ήταν η πρώτη φορά που άλλαξα ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά πολλά δύσκολα πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου» είπε ο 29χρονος επιθετικός. «Είχα ζητήσει άδεια για να λείψω από αυτά τα παιχνίδια, αλλά σκέφτηκα καλύτερα και μίλησα με τον Κλαούντιο και είπα ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χιλή, η οποία απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, παίζει φιλικό με τη Σουηδία το Σάββατο και τρεις ημέρες αργότερα με τη Δανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης