Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής, αύξησε στους 11 βαθμούς το προβάδισμά της και πέτυχε την 15η νίκη της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καλπάζει προς τον τίτλο και αυτό δεν άρεσε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ, καθώς μετά το ματς ξέφυγε η κατάσταση στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», οι παίκτες της Σίτι πανηγύριζαν τη μεγάλη νίκη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενοχλημένος από τη δυνατή μουσική που ακουγόταν από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, έκανε παρατηρήσεις και ζήτησε σεβασμό, με τον τερματοφύλακα της Σίτι, Έντερσον, να αντιδρά. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ύβρεις και το επεισόδιο εξελίχθηκε σε σύρραξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, περισσότερα από 20 άτομα και από τις δύο ομάδες συνεπλάκησαν, με μπουκάλια με νερό και ένα κουτί γάλα (!) να εκτοξεύονται προς τον Μουρίνιο, ενώ ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μικέλ Αρτέτα, τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Η αγγλική ομοσπονδία περιμένει την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα για να προχωρήσει σε κυρώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης