Παρά το γεγονός ότι ο Μαρουάν Φελαϊνί δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να κάνουν χρήση της οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Βέλγος μέσος είχε υπογράψει για 4+1 χρόνια όταν εντάχθηκε στους «μπέμπηδες» το 2013, σε μία μεταγραφή από την Εβερτον που κόστισε περίπου 30 εκατ. ευρώ. Η τελευταία σεζόν (2017-18) αποτελούσε επιλογή του συλλόγου, που τελικά αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις της τον 29χρονο διεθνή, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος έχει αποδοκιμαστεί αρκετές φορές στο «Ολντ Τράφορντ», με πιο πρόσφατη τον Δεκέμβριο όταν υπέπεσε σε πέναλτι στην αναμέτρηση με την Εβερτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη γκρίνια του κόσμου, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δείξει πως εμπιστεύεται τον Φελαϊνί, έστω κι ως εναλλακτική λύση. Ο Βέλγος πέτυχε την περασμένη Τρίτη το παρθενικό του γκολ στη φετινή σεζόν, στον ημιτελικό του League Cup με τη Χαλ, κι αμέσως έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή του, ο οποίος την στήριξε και συνεχίζει να τον πιστεύει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης