Η προσοχή των απανταχού φιλάθλων του ποδοσφαίρου μοιράζεται την Πέμπτη 17 Μαρτίου σε οκτώ γήπεδα της Ευρώπης, εκεί όπου θα διευκρινιστεί ποιες ομάδες θα προκριθούν στα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε ενδιαφέρουσα φάση, τη στιγμή που εκτυλίσσεται, μέσω του OTE SPORT 1HD και της εκπομπής «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό Live». Αυτή είναι μία από τις απολαύσεις που θα προσφέρει ο ΟΤΕ TV στους λάτρεις της «ασπρόμαυρης θεάς», κατά τις ρεβάνς της φάσης των «16» στο UEFA Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης θα ξεκινήσει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (OTE SPORT 2HD) σε παρουσίαση του Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό των Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη. Θα προβληθούν αναλυτικά ρεπορτάζ και συνδέσεις με τα γήπεδα, με τον απεσταλμένο του ΟΤΕ TV στο «Ολντ Τράφορντ» Δημήτρη Τσακίρη να αναλαμβάνει να μας βάλει στο κλίμα του αγγλικού «εμφυλίου» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, προσφέροντας όλες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα τελευταία νέα των ομάδων.

• Θα παρακολουθήσουμε όσα είχε να πει ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της Λίβερπουλ, σε συνάρτηση και με το 2-0 στο πρώτο ματς του Άνφιλντ. Ο Γερμανός προειδοποιεί πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πάμε στην έδρα τους για να πάρουμε την πρόκριση».

• Θα ακούσουμε τον μέσο των «κόκκινων διαβόλων» Μαρουάν Φελαϊνί να θυμίζει πως «στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά» πριν καταλήξει στο ότι «στο σπίτι μας πρέπει να κάνουμε κάτι και θα κάνουμε κάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Θα μεταφερθούμε στη Σεβίλλη και το παιχνίδι των Sevillistas με τη Βασιλεία, μετά το 0-0 του Σεντ Τζέικομπ Παρκ, με τον Ματίας Ντελγάδο να αποκαλύπτει όσα σκοπεύουν να κάνουν οι Ελβετοί στην Ανδαλουσία.

• Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-0 της Τότεναμ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, αλλά σύμφωνα με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επιθετικό των Γερμανών, υπάρχει ένα ψυχολογικό θέμα που μπορεί να κάνει τους Άγγλους επικίνδυνους.

• Οι «Σπερς» ξέρουν πως βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά έχουν άλλα 90 αγωνιστικά λεπτά να ρεφάρουν για όσα δεν έκαναν στο πρώτο ματς, κάτι που επισημάνει ο προπονητής τους, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

• Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε της Μπράγκα 1-0 επί των εδαφών της και τώρα πηγαίνει στην Πορτογαλία για να τελειώσει τη δουλειά. Σχολιάζει ο Μπρούνο Άλβες, λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς.

Οκτώ live, αποκλειστικές μεταδόσεις

Μετά την εκπομπή «UEFA Europa League Show», τα κανάλια OTE SPORT θα συνδεθούν με τα οκτώ γήπεδα για τις live, αποκλειστικές μεταδόσεις.

Στις 20.00 θα προβληθούν οι αγώνες Βαλένθια-Μπιλμπάο (OTE SPORT 2HD), Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ (OTE SPORT 7HD) και Λάτσιο-Σπάρτα Πράγας (OTE SPORT 8HD).

Στις 22.05 τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ-Ντόρτμουντ (OTE SPORT 2HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Σεβίλλη- Βασιλεία (OTE SPORT 4HD), Άντερλεχτ-Σαχτάρ (OTE SPORT 7HD) και Μπράγκα-Φενέρμπαχτσε (OTE SPORT 8HD).

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00.05), οι κάμερες επιστρέφουν στην εκπομπή «UEFA Europa League Show» (ΟΤΕ SPORT 2HD), για τα post-games ρεπορτάζ.

Σε απευθείας σύνδεση με το «Ολντ Τράφορντ», ο Δημήτρης Τσακίρης θα μας ενημερώσει για τα στοιχεία που έκαναν την ειδοποιό διαφορά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ και θα παρουσιάσει αποκλειστικό ρεπορτάζ, με live δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στην κάμερα του OTE TV. Επίσης, θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα ματς της βραδιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης