Το… τρένο της Τσέλσι δεν έκανε στάση ούτε από το «Έτιχαντ» Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι για την 14η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, κάνοντας το «8 στα 8».

Βέβαια, σήμερα χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης αφού η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς, αν ο Ντε Μπράιν δεν έχανε μια ευκαιρία από αυτές που γίνονται viral στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στο 57΄ στα δύο μέτρα από το τέρμα και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο… κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι για τη Σίτι που προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κέιχιλ στο 45΄.

Η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους και αμέσως μετά ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε (60΄), ο Γουϊλιαν γύρισε το ματς στο 71΄ και ο Εντέν Αζάρ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 ακριβώς στο 90΄.

Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των παικτών μετά από «δολοφονικό» χτύπημα του Αγουέρο στον Νταβίντ Λουίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός αποβλήθηκε, όπως και ο Φερναντίνιο που χτύπησε τον Φάμπρεγας. Η FA είναι αμείλικτη σε τόσο σοβαρά έκτροπα κι αυτό σημαίνει ότι η Σίτι οι απώλειες της Σίτι θα είναι μεγαλύτερες από τους τρεις βαθμούς που έχασε στο γήπεδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης