Με τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μονακό – Μάντστεστερ Σίτι ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Champions League. Με τους Ισπανούς και τους Άγγλους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση απόψε συμπληρώνεται το «παζλ» των 8 ομάδων που θα παραμείνουν ζωντανές στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Το ματς «φωτιά» θα διεξαχθεί στο Μονακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει διαθέσιμους για το ματς τον τιμωρημένο Γκλικ και τους τραυματίες Μποσίλια και Καρίγιο, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει με τον Φαλκάο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί λίγο πριν το ματς. Απ’ την άλλη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον τραυματία Γκάμπριελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ματς της Ατλέτικο με τη Λεβερκούζεν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκάμπι και Φιλίπε Λουίς, καθώς και στους τραυματίες Γκαμεϊρό, Φερνάντεζ και Τιάγκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Σάβιτς. Απουσίες θα έχουν και οι «ασπιρίνες». Εκτός πλάνων για το αποψινό ματς είναι οι τιμωρημένοι Τσαλχάνογλου και Χάινριχ, οι τραυματίες Μπέντερ, Κίσλινγκ, Τα, Τοπράκ, αλλά και ο Χάφερτς.

Ήδη στα προημιτελικά έχουν προκριθεί οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Λέστερ.

Το αποψινό πρόγραμμα:

21:45 COSMOTE SPORT 1 Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι
21:45 COSMOTE SPORT 2 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης