Η Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει το ταλέντο και πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησής του σε άλλη ομάδα.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και την εφετινή σεζόν, ενώ το τωρινό συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνούς άσου, ο οποίος δήλωσε πως και ο ίδιος επιθυμεί να μείνει στο Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, οι «πολίτες» ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Βέλγο σταρ εβδομαδιαίες απολαβές της τάξεως των 250.000 λιρών, παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα συνεργασία εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Βέλγος άσος τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο Μάντσεστερ για πολλά ακόμη χρόνια: «Από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα παίζουμε ένα στυλ ποδοσφαίρου που μου αρέσει και αυτό τα κάνει όλα πιο εύκολα. Το πλάνο μας είναι εξαιρετικό και αισθάνομαι πως είναι το ιδανικό περιβάλλον για εμένα. Όταν ήρθα στον σύλλογο, υπήρχε ένα ρόστερ με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, όμως αυτό άλλαξε και έχει δημιουργηθεί πλέον ένα σύνολο που έχει σπουδαίο μέλλον. Χαίρομαι πραγματικά που είμαι στη Σίτι και βλέπω τον εαυτό μου να συνεχίζει για πολλά ακόμα χρόνια εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης