Η απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από τη Μπάγερν σε συνδυασμό με τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζει η φιλόδοξη Μίλαν είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες που ήθελαν τον Ιταλό προπονητή να επιστρέφει στους «ροσονέρι».

Πάντως οι άνθρωποι των «ροσονέρι» διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι λυπηρό (που απολύθηκε) γιατί ο Αντσελότι έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και δεν γνωρίζουμε γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ως φίλαθλοι είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά έχουμε έναν προπονητή ο οποίος είναι νεότερος από τον Αντσελότι και το ίδιο ταλαντούχος, τον Βίνι Μοντέλα. Πιστεύουμε στο πλάνο αυτό και θέλουμε να φτάσουμε μαζί του έως το τέλος του ταξιδιού. Καταλαβαίνω ότι οι δημοσιογράφοι αισθάνονται τον πειρασμό να γράψουν κάτι γι΄αυτό, αλλά εμείς σας λέμε ότι στηρίζουμε τον Μοντέλα» δήλωσε σχετικά ο διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντσελότι είναι ο μακροβιότερος προπονητής στα χρονικά του συλλόγου (2001-2009) και τελευταίος της «χρυσής» εποχής της, με δύο Champions League ως παίκτης (1988, 1989) και άλλα τόσα ως τεχνικός (2003, 2007).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης