Το πρώτο γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τη φανέλα της Μίλαν δεν συνδυάστηκε με νίκη των «ροσονέρι». Στην έξοδό της στη Σαρδηνία, η Μίλαν συμβιβάστηκε στον έναν βαθμό της ισοπαλίας, 1-1, με την Κάλιαρι, για την 4η αγωνιστική της Serie A. Ο τεχνικός της διάσημης ιταλικής ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόδοση των παικτών του:

«Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν ντροπιαστικά, ήμασταν κακοί σε τακτική και νοοτροπία, δεν μπορέσαμε να παίξουμε και ρισκάραμε να δεχτούμε δεύτερο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι στο β’, αλλά γενικά δεν σταθήκαμε σωστά στο γήπεδο. Αν δεν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια, μου φαίνεται δύσκολο η Μίλαν να μπορέσει να βγει δεύτερη ή τρίτη στο πρωτάθλημα» τόνισε σχετικά, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Ιταλός κόουτς και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα νεανικό σύνολο, είναι ανώφελο να κλαίμε για τους δύο χαμένους πόντους, έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί πριν βγούμε στο γήπεδο. Στην τελική προσπάθεια μπορεί να κάνεις λάθος, αλλά αν δεν κάνεις καν απόπειρες, όλα δυσκολεύουν. Αυτές οι εμφανίσεις δεν πρέπει να επαναληφθούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης