Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η φάση των «16» του Champions League. Στο Λονδίνο η Τσέλσι φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται τη Μπεσίκτας.

Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα κοντράρονται εκ νέου με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντόνιο Κόντε, που είναι υπό διαρκή αμφισβήτηση, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, δεν υπολογίζει στους Νταβίντ Λουίς και Μπακαγιόκο, οι «μπλαουγκράνα» που οδηγούν την κούρσα στην Ισπανία θα παίξουν χωρίς τον Φιλίπε Κουτίνιο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, αλλά και τον ανέτοιμο Βερμάελεν. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ.

Η Μπάγερν τερμάτισε δεύτερη στη φάση των ομίλων, αλλά είναι το φαβορί απέναντι στην Μπεσίκτας. Οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει πρόωρα το πρωτάθλημα στην Bundesliga ενώ δεν υπολογίζουν στον τραυματία Μάνουελ Νόιερ. Η Μπεσίκτας ταξίδεψε στο Μόναχο χωρίς τους τραυματίες Τόσιτς, Τέρε, Κάβλακ και Ατίντς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χατεγκάν.

Η φάση των «16»

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
Βασιλεία – Μάντσετσερ Σίτι 0-4
Γιουβέντους – Τότεναμ 2-2

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Πόρτο – Λίβερπουλ 0-5
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας (COSMOTE SPORT 1 HD)
21:45 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 2 HD)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

21:45 Σαχτάρ – Ρόμα (COSMOTE SPORT 1 HD)
21:45 Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 2 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης