Ο Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε απηύθυνε ευχές κι ευχαριστίες με αφορμή τα Χριστούγεννα με κύριο αποδέκτη τον Γιουπ Χάινκες. «Βρισκόμαστε στα Χριστούγεννα και η ατμόσφαιρα είναι και αυτήν την χρονιά άνετη», δήλωσε χαρακτηριστικά η «παλιά δόξα» των γερμανικών και των ευρωπαϊκών γηπέδων, που σήμερα είναι πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και ειδικά τον Γιουπ Χάινκες και το επιτελείο του. Ο Γιουπ έκανε μία καταπληκτική επιστροφή (σ.σ. στις 6 Οκτωβρίου). Υπό τις οδηγίες του, έχουμε νικήσει στους 15 από τους 16 αγώνες που δώσαμε. Είμαι απολύτως πεπεισμένος, πως θα συνεχίσει να δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα και μετά την χειμερινή διακοπή. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τον Κάρλο Αντσελότι που μας οδήγησε στην κατάκτηση ενός πέμπτου πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι κι εφέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα, αλλά και για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς στην «φάση των 16» θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Μπεσίκτας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης