Την φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν, θα εξακολουθήσουν να φορούν και την επόμενη χρονιά οι Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια. Ο πρόεδρος του συλλόγου Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και ο τεχνικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, έφτασαν σήμερα (11/05) σε συμφωνία με τον 34χρονο Ολλανδό και με τον 32χρονο Βραζιλιάνο, με το δίδυμο να επεκτείνει τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2019. Οι υπογραφές θα πέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμφωνήσαμε για την επέκταση της συνεργασίας με αυτούς τους δύο ποιοτικούς παίκτες» τόνισε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ενόψει του τελευταίου αγώνα της Μπουντεσλίγκα εναντίον της Στουτγκάρδης και πρόσθεσε: «Και ο Ρόμπεν, αλλά και ο Ραφίνια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπεν εντάχθηκε στην Μπάγερν από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, έχοντας πανηγυρίσει 7 πρωταθλήματα Γερμανίας και 4 Κύπελλα έως τώρα. Σκόραρε το νικητήριο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League του 2013, χαρίζοντας τον τίτλο στους Βαυαρούς.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, Ραφίνια, φόρεσε την φανέλα του συλλόγου το 2011 και μέχρι τώρα έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και το Champions League του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης