Αισιόδοξος ότι η χρονιά θα σωθεί εμφανίστηκε ο Γιούπ Χάινκες, στην επίσημη παρουσίασή του από τη Μπάγερν.

Γνώριμη η θέση για τον βετεράνο προπονητή, καθώς αναλαμβάνει τις τύχες του κορυφαίου γερμανικού συλλόγου για 4η φορά στην καριέρα του που αναμένεται να είναι και η τελευταία καθώς σε ηλικία 72 ετών, πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου. Πάντως, αυτό που προέχει για το άμεσο μέλλον, είναι η επιστροφή της Μπάγερν στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία, η ομάδα βρίσκεται σε φάση αλλαγών. Υπάρχουν οι τραυματισμοί, όπως αυτός του Νόιερ του καλύτερου τερματφύλακα του κόσμου και τού Ριμπερί.

Υπάρχουν τόσα πισωγυρίσματα, αλλά νομίζω ξέρω τί πρέπει να κάνω, ξέρω πώς να δουλέψω για να πλησιάσω την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να στρέψω την ομάδα ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Διαθέτουμε την ποιότητα για να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο και νομίζω ότι έχω την εμπειρία για να το καταφέρω» δήλωσε ο Χάινκες που στην τελευταία του θητεία στη Μπάγερν, το 2013, έφτασε στον απόλυτο θρίαμβο του τρεμπλ με Champions League και νταμπλ στη Γερμανία.

Τότε αποφάσισε να αποσυρθεί καθώς βρισκόταν στην κορυφή. Ομως τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, η Μπάγερν τον χρειάζεται ξανά. «Δεν επιστρέφω στην προπονητική. Απλώς μιλήσαμε με τον Ρουμενίγκε και τον Χένες και μου ζήτησαν να αναλάβω για ένα σύντομο χρονικό διάστημα» διευκρίνισε ο Γερμανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης