Όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, η αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα, φέρνει και κλίμα ευφορίας. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση και στην Μπάγερν Μονάχου, που πλέον καθοδηγείται από τον Γιουπ Χάινκες, ο οποίος το 2013 έφερε στο Μόναχο το νταμπλ και το τρόπαιο του Champions League.

Λίγες ώρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, ο 72χρονος τεχνικός, φρόντισε να δώσει το «στίγμα» του χωρίς περιστροφές, κάνοντας ειδική μνεία στον -σχεδόν παροπλισμένο από τον Κάρλο Αντσελότι- Τόμας Μίλερ: «Είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έχουμε ανάγκη από παίκτες ικανούς να αποφασίζουν στην κρίσιμη στιγμή. Χρειαζόμαστε ηγέτες μέσα κι έξω από το γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι΄ αυτόν και τους συμπαίκτες του: «Πάντα μία αλλαγή προπονητή απελευθερώνει ενέργεια σε μία ομάδα. Πιστεύω ότι εμείς οι παίκτες, θα δώσουμε πολλά περισσότερα. Ο Χάϊνκες μας μετέδωσε την φλόγα του, μαζί με το επιτελείο του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης