Τον περασμένο Ιούλιο αποτέλεσε μία από τις καλύτερες μεταγραφές της Μπάγερν Μονάχου, με την ελπίδα να ξαναβρεί λεπτά συμμετοχής και κατά συνέπεια να έχει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει το σπουδαίο ταλέντο του. Μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας …ελέω Ζινεντίν Ζιντάν, ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε την Μαδρίτη και την Ρεάλ, για να δοκιμάσει την ποδοσφαιρική ζωή στην Βαυαρία.

Η επιλογή του κρίνεται άκρως επιτυχημένη, καθώς είναι από τους βασικούς «μοχλούς» στην μεσοεπιθετική λειτουργία της Μπάγερν, που πηγαίνει «τραίνο» στην μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League με την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος Κολομβιανός άσος μίλησε στην εκπομπή «El Chiringuito de Jugones» και γυρνώντας τον χρόνο στον περασμένο Ιούλιο και στην περίοδο της μεταγραφής του, δήλωσε: «Η φυγή μου από την Μαδρίτη με στεναχώρησε πολύ. Η Ρεάλ ήταν το όνειρο μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Την μία ημέρα είσαι εκεί που θέλεις και την άλλη όχι».

Οσον αφορά στην αντιμετώπιση που είχε από τους διοικούντες τους Μαδριλένους, ο Χάμες, τόνισε: «Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έλεγαν, ότι δεν έκανα καλή προπόνηση. Αντιθέτως γυμναζόμουν εξαιρετικά. Πάντα θέλω να είμαι καλός και γι΄ αυτό προπονούμαι εντατικά. Οταν μπαίνω στο γήπεδο δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Είπαν πράγματα που δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ήθελαν να με κάνουν να πονέσω. Με αδίκησαν. Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό του Champions League».

Αναφερόμενος τέλος, στον «Ζιζού», ο Ροντρίγκες, σχολίασε: «Κάθε προπονητής, έχει τις προτεραιότητες του και κάνει τις επιλογές του. Δεν μπορώ να πω εάν ήταν άδικος μαζί μου. Σε κάθε περίπτωση, πλέον, δεν με απασχολεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης