Ο Μάριο Γκέτσε θα αρχίσει και πάλι προπονήσεις με την Ντόρτμουντ μετά από απουσία πέντε μηνών, κατά τους οποίους υποβλήθηκε σε θεραπεία για μεταβολικό πρόβλημα.

«Αύριο θα ξεκινήσει η τρίτη φάση του προγράμματος αποκατάστασης που κάνω. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσω το τεστ φυσικής κατάστασης με τους συμπαίκτες μου και θα επαναλάβω τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες» έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο 25χρονος επιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέτσε έχει να παίξει σε αγώνα από τις 29 Ιανουαρίου, ενώ δεν έκανε καν προπονήσεις από τις 27 Φεβρουαρίου, όταν διαγνώστηκε το πρόβλημα του μεταβολισμού. Θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και μεγάλη ελπίδα της εθνικής ομάδας. Το 2013 άφησε την Ντόρτμουντ για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Βαυαρούς κυρίως με προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τελικά επέστρεψε στο Ντόρτμουντ στην αρχή της περασμένης σεζόν, προπονήθηκε σκληρά για να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, αλλά υποχρεώθηκε να σταματήσει την προσπάθειά του για λόγους υγείας.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους και γιατί σύντομα θα παίξω και πάλι ποδόσφαιρο στο γήπεδό μας» είπε ο Γκέτσε, αναφερόμενος στο «Signal Iduna Park» της Μπορούσια, χωρητικότητας 80.000 θεατών, το οποίο κατέκλυσαν την περασμένη σεζόν οι φίλοι της Ντόρτμουντ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης