Στο Ηράκλειο βρίσκονται από την Κυριακή, στελέχη της Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο συνεργασίας του ΟΦΗ με τον γερμανικό σύλλογο στα τμήματα υποδομών. Οι Κρήτες θέλουν να δώσουν έμφαση τα επόμενα χρόνια στις υποδομές και στις συναντήσεις τους με τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ θα προσπαθήσουν ν` αφομοιώσουν το μοντέλο πάνω στο οποίο εργάζονται και λειτουργούν οι Γερμανοί.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της Νόρτμουντ, Έντβιν Μπέκαμπ, αλλά και ο Ματίας Ρέμπεν, ο οποίος διευθύνει το τμήμα κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπέκαμπ αναφερόμενος στη συνεργασία είπε ότι ζητούμενο είναι «να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται εδώ στον ΟΦΗ και να πούμε και εμείς τις ιδέες μας, με βάση την εμπειρία που έχουμε, μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ». Από την πλευρά του ο κ. Ρέμπεν υπογράμμισε ότι «θα επισκεφθούμε την ακαδημία, θα δούμε κάποια πράγματα για τον τρόπο δουλειάς και θα πούμε και εμείς τις απόψεις μας πάνω σε αυτό. Η δουλειά μας στη Γερμανία είναι υψηλού επιπέδου. Αλλά σε εμάς κάθε παίκτης πρέπει να έχει κάνει πρώτα καλή δουλειά στην υποδομή. Δίνουμε μεγάλη βάση σε αυτό. Εχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα για τους νέους παίκτες. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο στη Γερμανία».

Τα στελέχη της Ντόρτμουντ θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το «Γεντί Κουλέ» και θα έχουν μια πλήρη εικόνα για τον τρόπο δουλειάς του ΟΦΗ και τις δυνατότητες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης