Σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο υλικό της Ντόρτμουντ προανήγγειλε για το καλοκαίρι ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, σε περίπτωση που η ομάδα δεν βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αν και στο ξεκίνημα της χρονιάς η Μπορούσια έδειχνε ικανή να κοντράρει φέτος την (προβληματική ως την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι) Μπάγερν, η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Bundesliga, 19 βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς, ενώ αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Champions League, χωρίς να πετύχει ούτε νίκη.

«Θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές το καλοκαίρι στην ομάδα. Θα το δούμε πιο ξεκάθαρα μετά το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) Μίκαελ Τσορκ είναι υπεύθυνος για αυτό το ζήτημα, ξέρει την άποψή μου και τις προσδοκίες μου», δήλωσε ο Βάτσκε στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, για να συμπληρώσει ότι «… η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο το 2011 και το 2012 ήταν “στα χαρτιά” λιγότερο καλή από τη σημερινή, αλλά είναι καλύτερη νοοτροπία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης