«Πιστεύω ότι σχεδιάσαμε και παίξαμε καλά το παιχνίδι. Αξίζαμε περισσότερα. Ύστερα, οι αποφάσεις του διαιτητή μάς τιμώρησαν αρκετά. Η κάρτα στον Βιντάλ δεν ήταν, τα δύο γκολ του Κριστιάνο ήταν οφσάιντ. Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι. Στα προημιτελικά πρέπει να βάζεις ποιοτικότερο διαιτητή ή να βάζεις βίντεο, γιατί γίνονται πάρα πολλά λάθη» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι.

«Φυσικά θα πρέπει (ο Βιντάλ) να είναι πιο ήρεμος, όμως δεν άξιζε τη δεύτερη κίτρινη. Ήταν λάθος του διαιτητή. Ο Βιντάλ πήγε καλά, όπως όλη η ομάδα. Προσπάθησε να ανέβει για την ανατροπή, ήταν παρών ψηλά και στο κέντρο του γηπέδου» πρόσθεσε ο προπονητής των «βαυαρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο διαιτητής έκανε ένα κακό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα περνούσαμε, απλά αξιολογώ το παιχνίδι του διαιτητή. Είναι σημαντικό να μην κάνεις λάθη. Πολλές φορές υπάρχουν αμφιβολίες και άλλες όχι» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι μίλησε μαζί του μετά το τέλος της αναμέτρησης και του είπε (ειρωνικά) «καλή δουλειά».

Παράλληλα, όμως, φρόντισε να ευχηθεί τα καλύτερα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητής της. «Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα, είμαι οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ζιζού και όλη την ομάδα» είπε.

«Κόντρα στη Ρεάλ είναι πάντα πολύπλοκο. Παίξαμε μία ώρα με 10 παίκτες και δεν είναι εύκολο. Το αξίζαμε στο πρώτο ματς, όχι σήμερα. Πρέπει να το αποδεχτούμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε την Μπουντεσλίγκα. Θα δούμε του χρόνου τι θα κάνουμε στο Champions League. Το να το κερδίσουμε είναι μικρές λεπτομέρειες και εμείς δεν ήμασταν πολύ τυχεροί» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης