Αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης, «As», το οποίο υποστηρίζει πως το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ και θέλει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ έχει, μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει σχετικά και αρκετούς συμπαίκτες του στη διάσημη ισπανική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας, που είναι πάντα καλά πληροφορημένη για τα θέματα της Ρεάλ, αναφέρει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς θεωρεί πως πρόεδρος της «βασίλισσας» έχει αθετήσει την υπόσχεσή του να του κάνει αύξηση αποδοχών.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» είχε δεσμευτεί μετά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ πριν λίγους μήνες πως θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος από την τελευταία ανανέωση συμβολαίου, το Νοέμβριο του 2016, εισπράττει 21 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά πλέον είναι μόλις πέμπτος παγκοσμίως στη σχετική λίστα, πολύ πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, και δεν κρύβει την ενόχληση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η «As» υποστηρίζει πως ο Πέρεθ έχει βάλει στόχο να πάρει το καλοκαίρι στο «Μπερναμπέου» τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζοντας πρόταση ύψους 400 εκατ. ευρώ (!) και δεν έχει πρόβλημα να φύγει ο Ρονάλντο το προσεχές καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης