Με την Ρεάλ να κερδίζει την Μπάγερν στο Μόναχο με 2-1 και την Ατλέτικο να επικρατεί στη Μαδρίτη της Λέστερ με 1-0 ολοκληρώθηκε η βραδιά στα ματς για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στο «Αλιάνζ Αρένα» με το γκολ που σημείωσε ο Αρτούρο Βιδάλ, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αστόχησε σε αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε η Μπάγερν και απώλεσε την ευκαιρία να βάλει τους Βαυαρούς για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε τα δεδομένα, καθώς σκόραρε στο 47’ και ισοφάρισε, ενώ στο 77’ χάρισε τη νίκη στη «βασίλισσα». Να σημειωθεί ότι από το 61’ οι Γερμανοί αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ατλέτικο επικράτησε στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 28’ με πέναλτι ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (ΕΡΤ1 – COSMOTE SPORT 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 25′ Βιδάλ – 47′, 77′ Ρονάλντο
45’+1′ έχασε πέναλτι ο Βιδάλ

Κίτρινες κάρτες: Αλόνσο, Μαρτίνεθ, Βιδάλ – Κρόος, Καρβαχάλ

Κόκκινες κάρτες:
61′ Μαρτίνεθ

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι):
Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (63′ Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (65′ Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81′ Κομάν).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν):
Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90′ Κόβατσιτς), Μπέιλ (59′ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83′ Χάμες Ροντρίγκες).

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ 1-0 (COSMOTE SPORT 4)

Γκολ: 28′ πεν. Γκριεζμάν

Κίτρινες κάρτες: Ολμπράιτον, Μπεναλουάν, Χουτ

Κόκκινες κάρτες:


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):
Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Σάβιτς, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (65′ Κορέα), Γκάμπι, Τόρες (75′ Τόμας), Γκριεζμάν.

Λέστερ (Κρεγκ Σέξπιρ):
Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουχς, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Μαχρέζ, Οκαζάκι (46′ Κινγκ), Βάρντι (77′ Σλιμανί).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης