Με μία σούπερ αναμέτρηση ξεκινά το δεύτερο σκέλος της φάσης των «16» του Champions League. Τα φώτα είναι στραμμένα στο Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να έχουν κερδίσει το πρώτο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-1.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πιστεύει στην πρόκριση και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ χωρίς τον Νεϊμάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Μαρσέιγ και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τη θέση του θα πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «βασίλισσα» έχει αμφίβολους τους Μόντριτς και Κρόος, που ακολούθησαν την αποστολή. Αν δεν καταφέρουν να αγωνιστούν, τη θέση τους θα πάρουν οι Κόβατσιτς και Ίσκο, αντίστοιχα.

Στο «Άνφιλντ» διεξάγεται το δεύτερο ματς της βραδιάς. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως τυπική διαδικασία μετά τη νίκη των «ρεντς» με 5-0 στην Πορτογαλία. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να κάνει rotation, τη στιγμή που δεν υπολογίζει στον Βαϊνάλντουμ. Από τους «δράκους» θα λείψουν οι Τέλες, Σοάρες, Ντανίλο και Μαρέγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης