Ένα πρόβλημα λιγότερο μετρά ο Ζινεντίν Ζιντάν, εν όψει του αγώνα ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (6/3) στο «Παρκ ντε Πρενς». Ο Μαρσέλο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπέτις, και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο ματς στο Παρίσι.

Στον αντίποδα, παραμένουν οι… πονοκέφαλοι του Ζιντάν με τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν θεραπεία για τους τραυματισμούς τους στο γόνατο και το μηρό, αντίστοιχα. Οι δύο έμπειροι μέσοι θα χάσουν σίγουρα το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χετάφε και κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις προπονήσεις της Ρεάλ επέστρεψε και ο νεαρός Χεσούς Βαγέχο, μετά από απουσία ενάμιση μήνα. Ο 21χρονος σέντερ μπακ δίνει μία επιπλέον λύση στον Ζιντάν για το κέντρο της άμυνας στα παιχνίδια πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι πλέον όλο το ενδιαφέρον των «μερένγκες» έχει στραφεί στο Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης