Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποφασίσει να καταγγείλει στη FIFA τη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με την υπόθεση του Τεό Ερναντέζ.

Η Ρεάλ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον 19χρονο Γάλλο αριστερό αμυντικό, που ανήκει στην Ατλέτικο και παίζει δανεικός στην Αλαβές, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να πληρώνουν τη ρήτρα αξίας 24 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από το καλοκαίρι και για τις επόμενες έξι σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις που παίκτες της Ατλέτικο ενδιαφέρουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η άρνηση των «ροχιμπλάνκος» να διαπραγματευτούν υποχρέωσε τον πρόεδρο των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρες να μην προσπαθήσει να πληρώσει τη ρήτρα τους, ενεργοποιώντας μία μεγάλη διαμάχη με τη συμπολίτισσα ομάδα.

Όταν αυτή η έγκριση για διαπραγμάτευση δεν δίνεται από τον εκάστοτε σύλλογο, η FIFA επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να διαπραγματευτούν με άλλη ομάδα μόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου που βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιό τους. Το αντίστοιχο του Ερνάντεθ με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2021, συνεπώς δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», οι «ροχιμπλάνκος» αποφάσισαν να προσφύγουν στην παγκόσμια ομοσπονδία καταγγέλλοντας τη Ρεάλ. Ο 19χρονος αμυντικός μετρά 24 εμφανίσεις στην εφετινή Primera Division, ενώ στα χέρια του Μαουρίτσιο Πελέγκρίνο στην Αλαβές έχει μετατραπεί σε έναν εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης