Μένοντας «άσφαιρη» για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε το Σάββατο απροσδόκητη ήττα 1-0 από την Αλαβές στη Βιτόρια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Οι «μερένχες» δημιούργησαν φάσεις, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και «τιμωρήθηκαν» στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μανιού Γκαρσία χάρισε τη νίκη στην Ντεπορτίβο, που μάλιστα με αυτό το τρίποντο «έπιασε» κορυφή!
Ο Χουλέν Λοπετέγκι, ο ποίος βρίσκεται πλέον «με την πλάτη στον τοίχο», ξεκίνησε με τον Θεμπάγιος αντί του Ασένσιο, άλλαξε στο ημίχρονο τον Μπενζεμά με τον Μαριάνο Ντίας, ενώ στη συνέχεια υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει και τον Μπέιλ, που τραυματίστηκε εκ νέου.
Η Αλαβές είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της, Φερνάντο Πασέκξο, δεν φοβήθηκε το ματς και «προειδοποίησε» με μεγάλη ευκαιρία του Χόνι, πριν «χτυπήσει» στην εκπνοή.

Αλαβές (Αμπελάρδο): Πατσέκο, Λαγκουάρδια, Μαριπάν (88′ Μαρτίν), Ντουάρτε, Ναβάρο, Πίνα, Μπράσανατς, Γουακάσο (74′ Μανού Γκαρθία), Ιμπάι Γκόμεθ (67′ Σομπρίνο), Γιόνι, Καγιέρι

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Οντριοθόλα, Νάτσο, Καζεμίρο (62′ Ασένσιο), Μόντριτς, Κρόος, Θεμπάγιος, Μπέιλ (80′ Βινίσιους), Μπενζεμά (46′ Μαριάνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης