Το «χαστούκι» του αποκλεισμού στο Κύπελλο που δέχτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Λεγανιές μέσα στο «Μπερναμπέου» φαίνεται πως αφύπνησε τους «μερένχες».

Στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της La Liga, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε εμφατικό «διπλό» στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια με 4-1 και με ένα ματς λιγότερο έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο γκολ με πέναλτι πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, οι «νυχτερίδες» μείωσαν με τον Μίνα και ανέκτησαν τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έξι λεπτά πριν το φινάλε, όμως, ο Μαρσέλο έδωσε την «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους, ενώ στο 89΄ ο Κρόος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

ΒΑΛΕΝΘΙΑ:
Νέτο, Μαρτίν Μοντόγια, Γκαράι, Κοκλέν, Τόνι Λάτο (77′ Αντρέας Περέιρα), Κοντογκμπιά, Ντάνι Παρέχο, Γκονσάλο Γκέντες (46′ Κάρλος Σολέρ), Χοσέ Γκαγιά, Σάντι Μίνα, Ροντρίγκο (75′ Τζάτζα).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (88′ Κόβατσιτς), Κρόος, Μπέιλ (69′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (78′ Ασένσιο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης