Ο Πάμπλο Λάσο επιβεβαίωσε πως ο 19χρονος Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό (8/3, 22:00, Novasports 2), ενώ μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει πάντα η προσπάθεια για νίκη απέναντι στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, δήλωσε: «Ο Τόμπκινς έχει αρχίσει να προπονείται και νιώθει καλύτερα, αλλά ο Ντόντσιτς ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν έχει προετοιμαστεί. Θα δούμε πώς θα νιώθει. Η υπόλοιπη ομάδα είναι υγιής. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σε “πληγώσουν” στο ένας εναντίον ενός. Γίνονται όλο και πιο αθλητικοί μες στο παιχνίδι με κλεψίματα, κοψίματα και ριμπάουντ. Ο Γκιστ, ο Τζέιμς, ο Σίνγκλετον, ο Ρίβερς είναι εξαιρετικοί και στις δυο πλευρές. Ο Καλάθης επίσης τρέχει την ομάδα, αλλά και οι παίκτες που τον αντικαθιστούν έχουν μεγάλη αξία. Παππάς, Λοτζέσκι, Αντετοκούνμπο, Πέιν και Γκάμπριελ κάνουν εξίσου καλή δουλειά και οδηγούν τον Παναθηναϊκό σε σπουδαία σεζόν. Είναι δύσκολο να τον νικήσεις. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς απ’ την αρχή μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Μεξικανός σέντερ Γκουστάβο Αγιόν, έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, και ανυπομονεί, όπως δήλωσε να αντιμετωπίσει την «πράσινη» φροντ λάιν: «Πρέπει να παίξουμε με ένταση. Τέτοιοι αγώνες, απέναντι σε ομάδες με υψηλό πρεστίζ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, απαιτούν υψηλή συγκέντρωση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να διατηρηθούμε στην κορυφαία απόδοσή μας για 40 λεπτά. Πρέπει να έχουμε όλες τις… αισθήσεις μας στο παιχνίδι, να ξεχάσουμε το παρελθόν και το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη πρόκληση την παρούσα στιγμή και δεν πρέπει να αποσυντονιστούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης