Το μέλλον του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης κρέμεται… από μια κλωστή, με τα ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνσή του, ίσως και πριν το clasico της προσεχούς Κυριακής (28/10) με την Μπαρτσελόνα.
Για την ώρα, πάντως, ο Βάσκος τεχνικός παραμένει στη θέση του και σήμερα παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/10) αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League.
«Θα είμαι προπονητής της Ρεάλ και αύριο», προσπάθησε να αστειευτεί ο 52χρονος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται υπό τρομερή πίεση μετά τα διαδοχικά αποτυχημένα αποτελέσματα.

«Είμαι εδώ, έτσι ντυμένος (σ.σ. με τη φόρμα της Ρεάλ) και λογικά θα είμαι ακόμη προπονητής αύριο, για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», δήλωσε ο Λοπετέγκι, σπεύδοντας όμως να προσθέσει ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα για πιο μετά.
Αν με ρωτάτε τι θα συμβεί σε ένα μήνα, σε ένα ή σε δύο χρόνια, δεν γνωρίζω. Είμαστε επικεντρωμένοι στο παρόν, αυτό είναι το καθήκον και η ευθύνη μας».

«Αν ήρθατε να δείτε έναν προπονητή νικημένο και πεσμένο, βρίσκεστε σε λάθος μέρος. Αντίθετα, έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό και φιλοφοξία από ποτέ για να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο», είπε ακόμη ο Λοπετέγκι, ο οποίος φαίνεται να στηρίζεται ακόμη από κάποιες σημαντικές προσωπικότητες των αποδυτηρίων της Ρεάλ, όπως ο Σέρχιο Ράμος και ο Μαρσέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης