Στην παραδοχή ότι η συμμετοχή του με την Εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας τον εξάντλησε σωματικά προχώρησε σε συνέντευξη στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro) ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος προ ημερών κατέκτησε το βραβείο FIFA The Best.
«Μου πήρε πολύ χρόνο για να ανακάμψω από την προσπάθεια και τα συναισθήματα του Μουντιάλ της Ρωσίας», ανέφερε ο Κροάτης αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έφτασε με την «χρβάτσκα» μέχρι τον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
«Δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσω και πάλι με την ομάδα μου, γιατί μετά το τουρνουά και τα συναισθήματα που βίωσα ήμουν εντελώς εξαντλημένος», πρόσθεσε ο Μόντριτς, επισημαίνοντας ότι «… τώρα, κάθε ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Πάντως δεν ήταν εύκολο».
Ο Μόντριτς, εν συνεχεία εξήγησε ότι η προσπάθεια που είχε να κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν δύσκολη και ότι μετά είχε μόνο «… τρεις εβδομάδες διακοπών, το συντομότερο διάστημα από τότε που παίζω ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας».

Καταλήγοντας ο βραχύσωμος άσος ανέφερε πως «…περιμέναμε για χρόνια να κάνουμε κάτι μεγάλο με την εθνική μας. Φτάνοντας στον τελικό, βγήκαν όλα αυτά τα συναισθήματα που είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης