Απολύτως ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Champions League, που βρήκε νικήτρια την Ρεάλ Μαδρίτης επί της συμπολίτισσας, Ατλέτικο, με 3-0.

Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε πως οι «μερένχες» βρίσκονται με το «ένα πόδι στον τελικό», αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πάνε στο «Βιθέντε Καλντερόν» σαν να έληξε ο ημιτελικός με 0-0…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο τέλειος αγώνας», τόνισε αρχικά ο Γάλλος στράικερ και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε καλά, ότι είναι δύσκολο να σκοράρεις με αντίπαλο την Ατλέτικο. Όμως καταφέραμε και βάλαμε τρία γκολ. Διαχειρισθήκαμε σωστά τον αγώνα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ημασταν εκπληκτικοί.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και ξέραμε πως θα επιχειρούσαν να εκμεταλλευθούν τις αντεπιθέσεις, μέσω της πίεσης. Οταν νικάς με 3-0, είσαι με το ένα πόδι στον τελικό. Ομως, όπως έχουμε δει στην εφετινή διοργάνωση, υπάρχουν εντυπωσιακοί επαναληπτικοί.

Ωστόσο, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε. Τώρα, θα ξεκουρασθούμε, θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα πρωταθλήματος και την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουμε σαν να έληξε ο πρώτος ημιτελικός 0-0».

Διαβάστε επίσης:

Με το… ενάμισι πόδι στον τελικό η Ρεάλ, 3-0 διέλυσε ο Ρονάλντο την Ατλέτικο
,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαΐου 2017, 23:40

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης