Το εγκώμιο της Μπάγερν Μονάχου έπλεξε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, μετά την κλήρωση για τους ημιτελικούς του Champions League. Ο διευθυντής διεθνών σχέσεων και παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τους Βαυαρούς, για τους οποίους επισήμανε ότι διαθέτουν «απίστευτη διεθνή εμπειρία». Παράλληλα, υπογράμμισε πως «είναι σχεδόν αδύνατο να μην υποφέρεις, όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης», ωστόσο δήλωσε με νόημα ότι «είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στους ημιτελικούς του Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης το έχει καταφέρει οκτώ διαδοχικές φορές».

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στον ημιτελικό του Champions League και η Ρεάλ το έχει καταφέρει οκτώ φορές στη σειρά» είπε ο «γύπας» και συνέχισε: «Πρέπει να πιστώσετε τους παίκτες για όλα όσα κάνουν. Τώρα έχουμε άλλη μια πρόκληση. Η Μπάγερν είναι μια σπουδαία ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και απίστευτη διεθνή εμπειρία, θα είναι πολύ δύσκολο. Το πιο δύσκολο μέρος είναι πάντα αυτό που έρχεται Το τελευταίο βήμα είναι το πιο δύσκολο, επειδή οι τέσσερις καλύτερες ομάδες είναι εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και οι παίκτες μας έχουν δείξει γι’ άλλη μια φορά την επιθυμία τους να φτάσουν σε ακόμη έναν τελικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, ο Μπουτραγκένιο σχολίασε: «Ποτέ δεν ξέρεις αν το να δίνεις το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας σε καθιστά φαβορί. Πέρυσι, στον ημιτελικό, παίξαμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και προκριθήκαμε στον τελικό. Είναι σημαντικό να παίξεις καλά και στα δύο παιχνίδια, επειδή αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα που δεν θα χαρίσει τίποτα. Μπροστά διαθέτουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα, οι οποίοι θα εκμεταλλευθούν κάθε ευκαιρία. Θα προσπαθήσομε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μόναχο για να μπορέσουμε να πάμε στο Κίεβο με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στο Μπερναμπέου».

Τέλος, ο παλαίμαχος επιθετικός υπογράμμισε ότι οι «μερένχες» θα πρέπει να… υποφέρουν για να φτάσουν στον τελικό του Κιέβου: «Είναι σχεδόν αδύνατο να μην υποφέρεις, όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης. Όμως, εάν πρέπει να υποφέρεις για να είσαι στον τελικό, πρέπει να υποφέρεις. Ήταν μια περίπλοκη διαδρομή. Έχουμε αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Γιουβέντους και τώρα την Μπάγερν. Είναι ένας φημισμένος αντίπαλος, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και για πολύ καιρό τώρα έχουν δείξει για τι είναι ικανοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης